"Natuurlijk, duurzaam, comfortabel en gezond!"


Nieuwbouw en renovatie

Volgens het bouwbesluit mag een bouwwerk geen gevaar opleveren voor bewoners, gebruikers en omgeving. Bouwbiologen nemen dit serieus.

Eco-Wise adviseert daarom het gebruik van natuurlijke materialen en het gebruik van afgeschermde elektra. Eco-Wise kan u met het gehele bouw- of verbouwproces helpen, van bouwkundig advies tot sleutelklaar opleveren.

Expertise Eco-Wise

Onze expertise op het gebied van bouwen en van bouwbiologie kan tijdens het gehele traject worden ingezet; van ondersteuning van de architect, tot inkoop van de aannemer, de uitvoering en de oplevering. Met als doel: een woning, school, ziekenhuis of kantoor dat voldoet aan de maximale duurzame bouwbiologische wensen. Met een gezond woon- en/of werkklimaat voor de gebruikers. Eco-Wise: zorgt voor energiebesparing. En ook voor een gebouw met hoog comfort en een gezond binnenklimaat.

Particulier of bedrijfsmatig

Of het nu gaat om een bedrijfsmatige of particuliere vraag, een kleine verbouwing of alleen oriënterend advies. Met haar expertise op het gebied van bouwbiologie kan Eco-Wise uw vragen beantwoorden.

Wij zetten onze bouwbiologische kennis ook regelmatig in bij renovatie van vakantiewoningen in o.a. Spanje, Frankrijk, Italië of waar dan ook in de wereld. Een aankoopkeuring van uw nieuwe huis in Nederland kan natuurlijk ook.

Back to the top